For han skal gi englene sine befaling.....

Dobbelt kort med teksten: For han skal gi englene sine befaling om å bevare deg på alle dine veier, Salme 91,11. , konvolutt medfølger, ingen tekst på innsiden av kortet. 

 
Be, så skal dere få.......

Dobbelt kort med teksten: Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på , så skal det lukkes opp for dere. Matt. 7,7. Konvolutt medfølger, ingen tekst på innsiden av kortet. 

 
Søk først Guds rike.......

Dobbelt kort med bibelvers , Matt. 6,33. , kort til enhver anledning. konvolutt medfølger, ingen tekst på innsiden av kortet. 

 
Men alle som tok imot ham.....

Dobbelt kort med bibelvers, Joh. 1,12. , ingen tekst på innsiden av kortet, konvolutt medfølger. 

 
Be, så skal dere få........

Dobbelt kort med bibelvers, Matt. 7.7, gratulasjonskort, konvolutt medfølger, ingen tekst på innsiden av kortet. 

 
Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk.

Dobbelt kort med bibelvers, Fil. 4,13. , kort til enhver anledning. Ingen tekst på innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Fotsporene.

Dobbelt kort med teksten: En natt hadde en mann en drøm. Han drømte at han spaserte langs stranden med Herren....... Ingen tekst på innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Jesus banker på....

Dobbelt kort med bilde av Jesus som banker på. Ingen tekst på utsiden/innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Jesus med barn på fanget.

Dobbelt kort med bilde av Jesus med barn på fanget. Ingen tekst på/ inne i kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Jesus og lammet.

Dobbelt kort med bilde av Jesus som hjelper et lam. Ingen tekst på utsiden/innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Jesus med lam i armene.

Dobbelt kort med bilde av Jesus som holder et lam i armene. Ingen tekst på innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Jesus med lam på fanget.

Kort med bilde av Jesus med et lam på fanget. Ingen tekst på/inne i kortet. Konvolutt medfølger. 

 
For så høyt har Gud elsket verden.......

Dobbelt kort med bibelvers, Joh. 3,16. , ingen tekst på innsiden av kortet, konvolutt medfølger. 

 
For ingen ting er umulig for Gud.

Dobbelt kort med teksten: For ingen ting er umulig for Gud. Ingen tekst på innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Som dine dager er, skal din styrke være.

Dobbelt kort med teksten: Som dine dager er, skal di styrke være. 5. Mos. 33,25. , Ingen tekst på innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Frykt ikke for jeg er med deg.......

Dobbelt kort med teksten: Frykt ikke for jeg er med deg, vær ikke redd , for jeg er din Gud! Jeg gjør deg sterk..... Jes. 41.10. , Ingen tekst på innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Herren velsigne deg og bevare deg!.....

Dobbelt kort med teksten: Herren velsigne deg og bevare deg! Herren la sitt ansikt.....4 Mos. 6,24-26. , ingen tekst på innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
God bedring!

Dobbelt kort med teksten: God bedring!, Jeg gjør deg sterk og hjelper deg og holder deg oppe.... Jes. 41,10. Ingen tekst på innsiden av kortet. konvolutt medfølger. 

 
For han skal gi englene sine befaling om å bevare deg på alle dine veier.

Dobbelt kort med teksten: For han skal gi englene sine befaling om å bevare deg på alle dine veier. Salme 91,11. Ingen tekst på innsiden av kortet, konvolutt medfølger. 

 
Herren velsigne deg og bevare deg!.......

Dobbelt kort med teksten: Herren velsigne deg og bevare deg! Herren la sitt ansikt lyse over deg....... 4. Mos. 6, 24-26. Ingen tekst på innsiden av kortet, konvolutt medfølger. 

 
Gode ønsker!

Dobbelt kort med teksten: Gode ønsker! For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren. ....... Jer. 29,11. , Ingen tekst på innsiden av kortet, konvolutt medfølger. 

 
Gode ønsker!

Dobbelt kort med teksten: Gode ønsker! Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk. Fil. 4,13. Ingen tekst på innsiden av kortet, konvolutt medfølger. 

 
Gode ønsker!

Dobbelt kort med teksten: God bedring! Frykt ikke for jeg er med deg, vær ikke redd, for jeg er din Gud........ Jes. 41,10. Ingen tekst på innsiden av kortet, konvolutt medfølger. 

 
Herren er min hyrde, jeg mangler ikke noe.......

Dobbelt kort med teksten: Herren er min hyrde , jeg mangler ikke noe. Han lar meg.... Salme 23,1-3. Ingen tekst på innsiden av kortet, konvolutt medfølger. 

 
Jeg er verdens lys.....

Dobbelt kort med teksten. Jeg er verdens lys. Den som følger meg , skal ikke vandre i mørket.....Joh. 8,12. , Ingen tekst på innsiden av kortet, konvolutt medfølger. 

 
Vær ikke redd for i morgen, Gud er allerede der.

Dobbelt kort med teksten: Vær ikke redd for i morgen, Gud er allerede der. Ingen tekst på innsiden av kortet, konvolutt medfølger. 

 
Legg din vei i Herrens hånd!

Dobbelt kort med teksten: Legg din vei i Herrens hånd! Stol på ham, så griper han inn. Ingen tekst på innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Gratulerer

Dobbelt kort med teksten: Gratulerer. For hos deg er livets kilde, i ditt lys ser vi lys. Ingen tekst på innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Se, Gud er min frelse..........

Dobbelt kort med teksten: Se, Gud er min frelse, jeg er trygg og frykter ikke. For HERREN er min styrke og min sang........ Ingen tekst på innsiden av kortet. Konvolutt medfølger. 

 
Herren selv skal gå foran deg.

Dobbelt kort med teksten: Herren selv skal gå foran deg. Han skal være med deg. Han svikter deg ikke og forlater deg ikke. Vær ikke redd og mist ikke motet. Ingen tekst på innsiden av kortet. Konvolutt medfølger.